Mountainbikeclinics

mountainbikeclinic paratrooper proBent u op zoek naar een activiteit waarin de elementen avontuur, doorzetten, plezier, controle, competitie en beleving centraal staan? Door het volgen van onze mountainbikeclinic leert u de fijne kneepjes van het vak mountainbiken. Of u nou een gevorderde fietser bent of niet; met behulp van de instructeur zult u aan het einde van de clinic een hoop ervaring hebben opgedaan.

Tijdens onze mountainbike clinic leert de instructeur de fijne kneepjes van het mountainbiken met kleine stukjes theorie, een aantal pittige oefeningen en gevarieerd terrein. Een vaste hand en ijzersterke discipline helpen u de hindernissen te passeren.

In de clinic is er ruim gelegenheid om te oefenen en ervaring op en rond het parcours op te doen. Doordat de clinic in kleine groepjes plaatsvindt kan de instructeur ook individuele tips geven.


 

Locatie Starttarief (max. 4 deelnemers) Extra deelnemer
Veenendaal of Overberg € 150,00 € 35,00 p.p.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 6% BTW, begeleiding, vignet, verzekering, gevulde bidon, omkleed- en opbergfaciliteiten, mountainbike en helm.

Niet inbegrepen zijn de reiskosten, locatie-/eventuele stroomkosten en cateringkosten.

 

Wilt u alleen een clinic en gebruikt u een eigen fiets, neem dan voor een aangepaste offerte contact met ons op.

Wilt u reserveren of meer informatie? Neem dan contact op met Organisatiebureau Sport Totaal door te bellen met telefoonnummer (0318) 510 617 of door een e-mail.


 

Fietsweer
Veenendaal

Meer fietsweer in Veenendaal