Beleef ’t Veen

 

ritmeesterfabriek veenendaalBeleef ’t Veen op een speciale manier! Tijdens de Beleef  ’t Veen tocht maakt u gebruik van de Montego Society. Met zeven versnellingen, verende voorvork en zadelpen heeft deze fiets een zeer comfortabele zit. Met deze fietsen, die in zowel een dames- als een herenmodel te huur zijn, kunt u op uw gemak kilometers maken! de Beleef ’t Veen tocht kunt u boeken met- en zonder quiz.

 

 

 

 

 


oude kerk veenendaal

Beleef ’t Veen tocht

Deze prachtige route door Veenendaal brengt u langs de meest bijzondere plekjes. Aan de hand van de informatiefolder die u meekrijgt, krijgt u niet alleen de  bezienswaardigheden te zien, maar leert u ook het een en ander over ’t Veen. Wat is er zo bijzonder aan de Davidsstraat? Hoe staat het tegenwoordig met de eens zo grote Veenendaalse sigarenindustrie? Waarom is het Valleikanaal eigenlijk gegraven? Kom achter deze en vele andere vragen en ontdek Veenendaal! Tijdens deze fietstocht maakt u gebruik van een GPS. U krijgt voor vertrek instructie over het gebruik van het toestel.

 

Startlocatie | Sport Totaal,  Bosrestaurant Overberg
Tijd | 3 tot 4 uur (afhankelijk van locatie)
Afstand | Ca.18 km(afhankelijk van locatie)
Inclusief | Instructie, fiets, GPS, informatieboekje, noodenvelop, verzekering

 

Prijs arrangement: Prijs per persoon (incl. btw)
2 t/m 5 personen € 17,00
6 t/m 10 personen € 16,00
11 t/m 15 personen € 15,00
16 t/m 25 personen € 14,00
26 of meer personen € 13,00

Opmerkingen:
Hoeft u geen fiets van ons te gebruiken, omdat u er zelf een heeft? Geef dit door bij reserveren en ontvang € 5,00 (incl. BTW) korting per eigen fiets!


Beleef ’t Veen Quiztochtcultuurfabriek veenendaal

Deze tocht door Veenendaal brengt u langs de meest bijzondere plekjes. Aan de hand van een GPS en informatieboekje die u meekrijgt, krijgt u niet alleen de bezienswaardigheden te zien, maar leert u ook het een en ander over ’t Veen. U krijgt echter de coördinaten niet cadeau, er zullen wel vragen opgelost moeten worden. De antwoorden op deze vragen vindt u in uw omgeving. Tijdens deze fietstocht maakt u gebruik van een GPS. U krijgt voor vertrek instructie over het gebruik van het toestel.

Startlocatie | Sport Totaal, Bosrestaurant Overberg
Tijd | 4 tot 5 uur (afhankelijk van locatie)
Afstand | Ca. 18 km (afhankelijk van locatie)
Inclusief | Instructie, fiets, GPS, informatieboekje,  quiz-vragenlijst, noodenvelop, verzekering

Prijs arrangement: Prijs per persoon (incl. btw)
2 t/m 5 personen € 19,00
6 t/m 10 personen € 18,00
11 t/m 15 personen € 17,00
16 t/m 25 personen € 16,00
26 of meer personen € 15,00

Opmerkingen:
Hoeft u geen fiets van ons te gebruiken, omdat u er zelf een heeft? Geef dit door bij reserveren en ontvang € 5,00 (incl. BTW) korting per eigen fiets!

Fietsweer
Veenendaal

Meer fietsweer in Veenendaal