Kano-fiets Experience

kano huren veenendaal

Met de Kano-fiets Experience van fietsverhuurveenendaal verkent u de Utrechtse Heuvelrug, eerst met de kano en dan per fiets. De Kano-fiets Experience is bij ons uit te breiden met een lunch of diner. Leuk voor uw familliefeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid.

 

 

 

 

 

 


Kano-fiets Experiencefietsverhuur veenendaal Veenendaal

Ontdek de Grebbelinie en de Utrechtse Heuvelrug met onze avontuurlijke kano- en fietstocht! Uw avontuurlijk tocht start bij zwembad De Vallei in Veenendaal, waar u in een comfortabele Canadese kano stapt en door het Valleikanaal richting de oude vestingstad Rhenen vaart. U eindigt uw kanotocht bij de Zuidelijke Meentsteeg, waar u de kano inwisselt voor een goed uitgeruste fiets. U verkent op deze fiets de prachtige omgeving van Veenendaal en de prachtig glooiende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Na deze fietstocht van ongeveer 2,5 uur bent u weer terug bij Zwembad de Vallei.

 

 

 

Startlocatie | Zwembad de Vallei (Veenendaal)
Tijd | 4 tot 5 uur
Afstand | Ca. 7 km varen en ca.15 kmfietsen
Inclusief | kano en peddels, instructie, zwemvest, fietsen, routebeschrijving, plattegrond, vervoer kano’s en fietsen, verzekering.

Prijs arrangement: Prijs per persoon (incl. btw)
2 t/m 5 personen € 21,00
6 t/m 10 personen € 20,00
11 t/m 15 personen € 19,00
16 t/m 25 personen € 18,00
26 of meer personen € 17,00

Fietsweer
Veenendaal

Meer fietsweer in Veenendaal