Outdoorpark Overberg in het kort

Outdoorpark Overberg, onze primaire startlocatie, ligt midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Daardoor kun je je eigenlijk geen beter begin van je fietsuitje wensen: de natuur is letterlijk binnen handbereik, en een aantal van de mooiste fietsroutes van Nederland liggen op maar een paar minuten fietsen van het park. Da’s nog eens een vliegende start!

Geweldige bereikbaarheid

Dat ons outdoorpark midden in de natuur ligt, heeft gelukkig geen gevolgen voor de bereikbaarheid.

Integendeel: zowel met de auto als met het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd op de startlocatie. Het park – dat trouwens alleen wordt gebruikt door klanten van Fietsverhuur Veenendaal en ons zusterbedrijf Sport Totaal – is bovendien uitgerust met een grote parkeerplaats die voorzien is van camerabewaking. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je auto terwijl je op de fiets zit.

Bosrestaurant Overberg

Ideaal aan deze startlocatie is dat je hier na je fietstocht ook kunt douchen.

Bij Boshotel Overberg, dat direct naast het park ligt, betaal je voor een douche met handdoek maar € 3,50 en € 2,50 als je zelf een handdoek meeneemt. Als je na de tocht niet direct naar huis gaat, bijvoorbeeld omdat je nog een borrel of etentje hebt met je fietsgroep, is dat dus ideaal. Verder kun je bij het Boshotel en Bosrestaurant terecht voor een stevig ontbijt, een lekkere lunch, een afsluitend diner, een gezellige borrel en zelfs voor een (duurzame!) overnachting. Neem voor een reservering contact op via +31 (0)343 47 55 47 of info@boshoteloverberg.nl.

Wil je meer informatie?

Een goed begin is het halve werk. En met faciliteiten als een bewaakte parkeerplaats, een restaurant en de nabijheid van de prachtigste fietsroutes, is Outdoorpark Overberg is wel een héél goed begin van je fietsuitje.