Specials

Wie op zoek is naar een verrassend fietsuitje, kan gerust aankloppen bij Fietsverhuur Veenendaal. We verhuren namelijk niet alleen reguliere fietsen, maar ook fietstaxi’s en andere bijzondere specials.

Een fietservaring om nooit te vergeten

Misschien ken je de plaatjes wel: van die oude fietsen met een enórm voorwiel en een klein achterwiel – een vélocipède. Of zo’n grote megaskelter waar niet twee, maar wel vier personen op passen. Huur je ook de fietstaxi-aanhangers, dan kun je dat uitbreiden tot 14 personen die voor de aandrijving zorgen. En per bakje kan er een kind meerijden. Die zit dan als een echte koetsier op de bok! Wat dacht je van een riksja? Zo’n oosters uitziend karretje dat in Aziatische landen vaak dient als een taxi? Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er bij Fietsverhuur Veenendaal op fietsen. Zeker weten dat je op die manier een fietservaring beleeft die je niet snel zult vergeten!

Lichaamsbeweging midden in het groen

Het leuke aan een fietstaxi, vélocipède of andere speciale fiets huren bij Fietsverhuur Veenendaal is dat je de bijzondere fietservaring combineert met de schitterende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

De regio rond Veenendaal staat namelijk bekend om haar rijke bosgebieden en de uitgestrekte heide, dus reken maar van yes dat je tijdens het fietsen mooie dingen tegenkomt. Je bent dus lekker in beweging terwijl je op en top kunt genieten van de prachtige natuur om je heen. Met een beetje geluk spot je onderweg zelfs een hert!

Specials voor een bedrijfsuitje of schoolgala

Ook voor een bedrijfsuitje met collega’s zijn ons fietsspecials meer dan geschikt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze fietstaxi? Daarop is ruimte voor maar liefst twaalf mensen, waardoor je al fietsend kunt vergaderen. (Al kun je natuurlijk ook gewoon gezellig kletsen op zo’n fietstaxi. Net zo leuk!) En voor een schoolgala zijn onze fietstaxi’s en riksja’s perfect. Met z’n allen op een enorme skelter, of juist romantisch samen op een riksja. Da’s een entree om nooit meer te vergeten!

Wil je meer informatie?

 Ben jij op zoek naar een bijzondere special, fietstaxi’s, conferentiefietsen of Becak. Huur dan direct vandaag jouw special, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven specials huren

€ 22,00

Aanhangfiets (1 volwassenen fiets + 1 kinde van 4 – 9 jaar  – 1 dag

€ 60,50

Fietstaxi (megaskelter voor 4 personen)  – 1 dag

€ 30,25

Fietstaxi – aanhanger – 1 dag

€ 30,00

Vélocipède (groot weil voor, klein wiel achter)  –  1 dag

 € 60,00

Riksja/betjak – 1 dag

Boeken