Toerfietsen

Of je nou op zoek bent naar een gezellige activiteit voor een bedrijfsuitje, of juist een rustig dagje uit organiseert voor familie of vrienden of met z’n tweeën: samen fietsen vindt iedereen leuk.

Een activiteit voor jong en oud

Denk je bij het woord ‘toerfiets’ aan ANWB-stelletjes op leeftijd in uniseks regenjassen? Dan is het hoog tijd om dat beeld een beetje bij te stellen, want jong én oud zijn enthousiast over onze toerfietsen. Niet gek ook: met alle prikkels die we tegenwoordig binnenkrijgen is het heerlijk om zo nu en dan de natuur in te duiken en op je gemakje in beweging te zijn. Daar heb je echt geen uniseks regenjas voor nodig – en voor de toerfiets zorgen wij.

Toerfietsen voor iedereen

Huur je een toerfiets bij Fietsverhuur Veenendaal, dan weet je zeker dat je goed zit. En dat bedoelen we heel letterlijk: onze fietsen zijn er in een dames- en in een herenuitvoering én in drie verschillende maten, dus er is altijd wel een exemplaar bij dat past bij jou. Je kunt de fietsen ophalen aan de rand van Veenendaal bij ons hoofdkantoor. Dan ben je zo in de natuurl  En dan is het genieten geblazen! Schakel naar de goeie versnelling, kies een mooie fietsroute en vergeet niet om je heen te kijken. Wie weet spot je onderweg wel een ree!

Veel ruimte voor je eigen ideeën

Het fijne aan een toerfiets huren is dat er lekker veel ruimte is voor je eigen ideeën. Je kunt de dag immers precies zo vormgeven als jij wilt. Je kunt bijvoorbeeld gewoon een stel fietsen huren en je eigen route uitstippelen, bijvoorbeeld met veel bezienswaardigheden onderweg, een ontspannen picknick of juist een lekker lange route dwars door de mooiste natuur. Heb je weinig inspiratie? Dan kun je voor een van onze speciale arrangementen kiezen: een kano-fiets-combinatietocht of de Beleef ’t Veen-fietstocht. Samen fietsen is hoe dan ook de perfecte activiteit voor een weekend met vrienden, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Boek jouw toerfiets vandaag nog!

Ben je toe aan een ontspannen uitje op de Utrechtse Heuvelrug? Huur je toerfiets dan vandaag nog, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven toerfietsen huren

Vanaf  € 11,50

Toerfiets  – 1 dag

Vanaf  € 23

Toerfiets – 2 dagen 

Vanaf  € 30

Toerfiets – 3 dagen

vanaf € 47,50

Toerfiets  – 5 dagen

vanaf € 50

Toerfiets  – 7 dagen

+ € 4,50

Kinderzitje per dag

Boeken