Bron van plezier

Wat maar weinig mensen over Veenendaal weten, is dat het niet alleen een heel bósrijk natuurgebied is, maar dat er ook veel water stroomt.

En voor de actieve buitenmens is zowel dat bos als dat water een ware bron van plezier. Daarom besloten we bij Fietsverhuur Veenendaal een arrangement te ontwikkelen dat die twee kenmerkende elementen van de Utrechtse Heuvelrug op een actieve manier met elkaar combineert. Voilà: onze kano-fiets-combinatietocht was geboren!

Kano-fiets-combinatietocht

De startplaats van de kano-fiets-combinatietocht kan wisselen, maar de meeste van onze klanten kiezen voor het De Veense Haven bij Hugo’s Pannenkoeken, waar ruime parkeermogelijkheid is

Daar stap je in een echte Canadese kano en start je de dag met een ontspannen kanoroute van ongeveer 5 kilometer (2 uur) door het schitterende Valleikanaal. Eenmaal bij de Zuidelijke Meentsteeg aangekomen, verruil je je peddel voor een fijne toerfiets. Daarop trap je vervolgens zo’n 15 kilometer (2 uur) door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug – om uiteindelijk te eindigen waar je de dag begonnen bent: De Veense Haven.

Wil je meer informatie?

Durf jij deze uitdaging op water en land aan? En hou je ervan om in de natuur te zijn? Boek dan vandaag nog een kano-fiets-combinatietocht, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven

 De Veense Haven

Startpunt

De Veense Haven

Eindpunt

ca. 4 uur

Duur

ca. 7 km kanoën + ca. 15 km fietsen

Afstand

instructie, kano, zwemvest, fiets, plattegrond, noodenvelop,
verzekering en vervoer van kano + fiets naar start- en eindpunt

Inclusief

€ 25,00 p.p.

9 – 14 personen

 € 23,50 p.p.

15 – 20 personen

 € 22,50 p.p.

21-30 personen

 € 20,50 p.p.

30 personen of meer

Boeken