Steps

Onze steps zijn razend populair! Huur ze los, boek een route over een prachtig bosparcours of combineer met een kanotochtje. Een betere training voor je been- én lachspieren ga je niet vinden.

Speciale steps voor bosrijke gebieden

Zet een groep volwassenen op een step, en ze zijn binnen no time allemaal weer kind. Want zeg nou zelf: hoe leuk vond je het vroeger om op je step door de buurt te crossen? Dat onvergetelijke gevoel geven we je via dit uitje terug, op stoere steps die 100% tegen een stootje kunnen. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om verschillende soorten terreinen mee te trotseren, waardoor je zelfs door de bossen en over de heide van de Utrechtse Heuvelrug kunt steppen.

Voor iedereen!

Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van natuur en lichaamsbeweging, dan heb je met steppen het perfecte uitje gevonden.

En om ervoor te zorgen dat iedereen kan ervaren hoe léúk steppen eigenlijk is, hebben we bij Fietsverhuur Veenendaal verschillende vrolijke steparrangementen ontwikkeld. Kies bijvoorbeeld voor onze heuveltjestocht, of combineer de steptocht met een stukje kanoën. Plezier gegarandeerd!

Stippel je eigen route uit

Je kunt natuurlijk ook gewoon losse steps huren. In dat geval stippel je de dag helemaal zelf uit, en kun je onderweg bijvoorbeeld stoppen bij een cafeetje dat er leuk uit ziet, of een ontspannen picknick houden. Vraag of iedereen in de groep wat lekkers meeneemt, en je hebt een uitje – met picknick! – om nooit te vergeten.

Boek je step vandaag nog!

Ben je er klaar voor om de omgeving van Veenendaal op een superoriginele en lekker actieve manier te ontdekken? Neem dan vooral contact met ons op – we denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw groep. Gelijk boeken kan natuurlijk ook. In dat geval: tot snel!

Tarieven steps huren

€ 7,00

Kleine step – 1 dag (8 uur)

€ 8,50

Grote step – 1 dag (8 uur)

Boeken