Mountainbike huren

Niets fijner dan na een lange werkweek alle stress eruit mountainbiken in de natuur. Na afloop ben je fysiek lekker moe en mentaal weer helemaal opgeladen.

Mountainbikes voor iedereen

Via onze mountainbikeverhuur bieden we mountainbikeclinics, mountainbiketochten met gids en natuurlijk mountainbikes voor de losse verhuur aan. Vanzelfsprekend voldoen onze Be One Kosmos-fietsen aan alle eisen, en dankzij de 27 (!) versnellingen, V-brake-remmen en voorvorkvering met lock-out kan iedereen ermee uit de voeten, of je nou een geoefende mountainbiker bent of pas voor het eerst de uitdaging aangaat.

Bewuste keuze voor 26 inch-moutainbikes

In onze voorraad hebben we fietsen met de wielmaat 26 inch. Het verschil tussen beide maten is dat de 29 inch-fietsen uitblinken in snelheid, waar de 26 inch-fietsen bekendstaan om hun wendbaarheid en acceleratie. Maar de snelheid van de 29 inch-fietsen is niet altijd voordelig of zelfs nodig: de routes bij ons outdoorpark zijn heel uitdagend en daardoor bij uitstek geschikt voor 26 inch-mountainbikes. Ons outdoorpark ligt bovendien zó dicht bij de routes dat je met de door ons gekozen maat optimaal kunt genieten van het echte mountainbiken. Natuurlijk hebben we de 26 inch-mountainbikes in verschillende framehoogtes. Voor iedereen boven de 1,59 meter is er dus een fiets die past bij de lichaamslengte.

Vlak bij de mooiste mountainbikeroutes

Je mountainbike huren bij Fietsverhuur Veenendaal betekent dat je de fiets kunt ophalen op twee startlocaties. De eerste locatie is ons hoofdkantoor, dat goed bereikbaar is dankzij de handige ligging vlak bij de grote uitvalswegen. Maar de tweede, ons Outdoorpark Overberg, is misschien nog wel beter: die startlocatie ligt op maar drie minuten fietsafstand van mountainbikeroute Amerongen, Leersum en Overberg. Vanaf daar kun je dus direct aan je mountainbiketocht beginnen, in een ideale combinatie van avontuur en natuurschoon.

Waarom Fietsverhuur Veenendaal?

  • Omdat onze startlocatie drie minuten bij de mooiste mountainbikeroutes vandaan ligt.
  • Omdat we fietsen in verschillende maten hebben, waardoor je zeker weten een fiets krijgt die bij je lichaamslengte past.
  • Omdat we je direct komen helpen bij pech. Is je fiets kapotgegaan? Dan ruilen we hem ter plekke om voor een ander exemplaar.
  • Omdat de verhuur bij ons snel, makkelijk en flexibel is.
  • Omdat er in ons verhuurpakket voor mountainbikes ook een stevige helm, gevulde bidon, MBT Utrechtse Heuvelrug-vignet en zelfs een verzekering zit.
  • En omdat je na afloop voor maar € 2,50 (inclusief handdoek € 3,50) kunt douchen en omkleden in Boshotel Overberg. Wel zo fijn als je na de fietstocht nog ergens gaat borrelen met je fietsmaatjes.

Boek jouw mountainbike vandaag nog!

Klaar voor een flinke adrenalinekick? En vooral voor een prachtige dag in de natuur? Huur dan vandaag nog je mountainbike, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven mountainbike huren

€ 18,00

Mountainbike – 1 dag

€ 38,00

Mountainbike – 1 weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)

€ 38,00

Mountainbike – 1 midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

€ 69,50

Mountainbike – hele week

+ € 3,50

SPD-pedalen

+ € 3,50

Extra helm

+ € 3,50

Mountainbikerugzakje

+ € 15,00

Garmin Edge 800 (gps)

Boeken