Dagje uit Gift-voucher

Ons Dagje uit Gift-voucher is geldig voor alle activiteiten van ons moeder bedrijf: Sport Totaal.

Wie kent ze niet vouchers. Wij hebben ze dus ook! Je kan kiezen voor een Dagje uit Gift-voucher. Maar wil je next level. Maak de eerste selectie zelf. Kies dan voor een E-Chopper-gift-voucher of onze Tandem-gift-voucher. Samen beleef je dan de voorpret en het uitje zelf. Lol in het kwadraat.

Direct bestellen: klik hier!

E-chopper Gift-voucher

E-chopper rijden is helemaal van nu.

Ecologisch, verantwoord geruisloos genieten. Dat is helemaal van nu. Met hun frisse kleuren en glimmende look kleuren ze ook jouw cadeau. Je kunt starten op wel 5 locaties. Op de site van ons zusterbedrijf Going on Wheels staan ze allemaal. Welke locatie spreekt het meeste aan?

Direct bestellen: klik hier

Tandem Gift-voucher

Dat is plezier voor twee

Een unieke vrolijke fietservaring. Samen een fiets besturen, dat is best even wennen maar wat een lol. Wie van de twee bepaald de route. Wat doe je achterop als degene voorop toch een andere richting kiest dan jij in gedachten had. Hopelijk kiest de ontvanger van jouw cadeau ook voor jou om samen deze beleving te delen.

Wil je meer informatie?

Een voucher kies je niet alleen omdat het gemakkelijk is of snel te regelen. Maar geeft de ontvanger alle gelegenheid om zelf te kiezen. Wanneer wat en hoe. Belangrijke elementen voor een ervaring die bij blijft.