Mountainbikers beschouwen de Utrechtse Heuvelrug al jaren als een klein paradijs. Niet zo gek ook, want er lopen maar liefst négen prachtige mountainbikeroutes door dit bijzondere natuurgebied. Vijf ervan liggen in de omgeving van onze fietsverhuur, en drie beginnen zelfs vlak bij Outdoorpark Overberg, onze primaire startlocatie. Als je bij ons een mountainbike huurt, fiets je dus binnen no time naar de allermooiste plekjes van Nederland. Verkeerd kiezen kán simpelweg niet!
Meer info
Ook toerfietsers zijn bij ons aan het juiste adres. Voor toerfietsen zijn er weliswaar geen speciaal aangewezen routes, maar de Utrechtse Heuvelrug heeft alle ingrediënten voor een ontspannen fietsdag in de natuur. Trap bijvoorbeeld door het bos van Veenendaal naar Amerongen, of ga juist precies de andere kant op, richting Rhenen. Las onderweg een tussenstop in voor een relaxte picknick, en we durven bij voorbaat al te zeggen dat je ’s avonds met een glimlach weer thuiskomt.
Meer info
Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je het ook op safe spelen en een vooraf samengesteld arrangement bij ons boeken. Daarbij heb je de keuze uit onze combinatietochten en de Beleef ’t Veen-fietstocht. Of pak eens een step. Bij de combinatietochten – de naam zegt het al – combineer je je fiets- of steptocht met een kort kanotochtje in het Valleikanaal. De Beleef ’t Veen-fietstocht is bedoeld om Veenendaal wat beter te leren kennen. Geniet van en ontdek de uitgestrekte natuur van de Utrechtse Heuvelrug.
Meer info

Mountainbike routes

De Utrechtse Heuvelrug een klein paradijs. Vijf prachtige mountainbikeroutes in de omgeving. Drie beginnen echt heel dichtbij. Verkeerd kiezen kán simpelweg niet!

Toerfietsroutes

Toerfietsen, de Utrechtse Heuvelrug heeft ale ingrediënten voor een dag in de natuur. Trap bijvoorbeeld door het bos van Veenendaal naar Amerongen of ga juist precies de andere kant op richting Rhenen. Las onderweg een tussenstop in voor een relaxte picknick. We durven bij voorbaat al te zeggen dat je ’s avond met een glimlach thuiskomt.

Arrangementen en tochten

Speel op safe en maak gebruik van vooraf samengesteld arrangementen. Je hebt keuze uit meerdere combinatietochten gecombineerd met je fiets, step of een kort kanotochtje in het Valleikanaal.

Fiets huren?

(0318) 510 617

info@fietsverhuurveenendaal.nl