Tandems

Heb je nog nooit op een tandem gezeten? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen: zo’n vrolijke fietservaring gunnen we iedereen. Maar wees gewaarschuwd: als je aan het einde van de dag weer afstapt, wil je niet anders meer…

Tandems: een vrolijke uitdaging

Als er twee mensen op een tandem voorbijfietsen, ziet dat er vrijwel altijd hartstikke relaxed uit. Alsof het helemaal geen moeite kost om samen een fiets te besturen. Maar laat je niet misleiden door dat ontspannen beeld, want wie voor het eerst op een tandem stapt, heeft best het een en ander uit te vogelen. Hoe stap je bijvoorbeeld met z’n tweeën op een fiets? Wie van de twee bepaalt eigenlijk de route? En wat doet degene achterop als degene voorop naar links of naar rechts stuurt? Plezier gegarandeerd tijdens dit gezellige uitje!

Fietsen door de prachtigste natuur

Zodra jullie de basics van de tandem hebben uitgevogeld, begint het avontuur pas echt. Vanaf dat moment kunnen jullie namelijk gaan genieten van een prachtige tandemtocht door de rijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Geef je ogen goed de kost, want de bos- en heidegebieden, de vogels en het wild in de omgeving van Veenendaal zijn uniek voor Nederland. Bovendien is er bijna niets zo rustgevend als op een ontspannen manier bewegen in de natuur – en dat is natuurlijk precies wat tandem rijden is. Je zult zien: na een tijdje denken voorbijgangers ook over júllie dat mensen op een tandem er zo relaxed uitzien. Daar gaan we voor, want een relaxed dagje fietsen, dat is ons doel voor jullie!

Stippel je eigen route uit

Je bepaald natuurlijk zelf waar je gaat fietsen. Stippel jouw ideale route uit, stop onderweg bij de leukste restaurantjes en cafeetjes, of ga een ontspannen picknick houden.

Maar wij adviseren je ook graag wat de mooiste stukjes zijn in onze omgeving. Gebruik dan gerust een van onze routes. Verzeker je van een van onze tandems en boek direct. Zo heb je met zekerheid een ontspannen en compleet dagje uit in het verschiet.

Boek nog vandaag een tandem!

Ben je er klaar voor om samen de omgeving van Veenendaal op een super originele en lekker actieve manier te ontdekken? Neem dan vooral contact met ons op – we denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw groep. Begin jij maar vast met het maken van tweetallen. Geen advies nodig. Boek dan direct online. In dat geval: tot snel!

Tarieven Tandems huren

€ 23,00

Tandem, geschikt voor 2 personen 😉

Boeken