Sport Totaal als startlocatie

Sport Totaal is een prima start locatie om rechtstreeks de natuur in te gaan. Huur je bij ons een fiets dan maken we graag een afspraak voor het ophalen en we reiken in alle rust de fietsen aan jullie uit. We nemen graag de tijd voor je. Kom je voor een toerfiets, een e-bike, e-chopper of een mountainbike, dan we leggen altijd even uit waar je bij het gebruik op kunt letten. Zo haal je het maximale plezier uit je dag.

Sport Totaal is het organisatiebureau waar Fietsverhuur Veenendaal deel van uitmaakt, wat betekent dat er een overvloed aan fietsexpertise beschikbaar is. Als je interesse hebt in een fietstocht gecombineerd met kanoën of een andere outdooractiviteit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn het bedrijf voor buitensport waar al deze mogelijkheden tot leven komen.

Vlak bij de Natuur

Sport Totaal ligt aan de rand van Veenendaal en daarmee vlak bij de natuur.

Hoe kan het ook anders: op de Utrechtse Heuvelrug ben je altijd dicht bij het groen! Als je vanaf Sport Totaal op de fiets stapt, zit je dus in een mum van tijd midden in de bossen, of kijk je uit over de uitgestrekte heidegebieden die de omgeving van Veenendaal rijk is. Al kun je er natuurlijk ook voor kiezen om lekker van dorp naar dorp te fietsen. Er zijn rond Veenendaal genoeg leuke plekken waar je een korte pauze in kunt lassen – bijvoorbeeld voor een gezellige lunch, een ouderwetse picknick (vraag de hele groep om iets te eten mee te nemen!), of om een van de vele bezienswaardigheden in de regio te bekijken.

Activiteiten combineren

Wil je je fietsuitje combineren met een andere activiteit, zoals een kanotocht, paintballen, klootschieten of bamboestieken?

Neem dan vooral contact met ons op, of neem een kijkje op de website van Sport Totaal. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familieweekend.

Wil je meer informatie?

Sport Totaal een prachtig beginpunt voor een dag in de natuur. En dat op een steenworp afstand van de bossen en de historische Grebbelinie!