Een speciaal steparrangement

De Utrechtse Heuvelrug is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, rijk aan bos, heide, water, vogels en allerlei wild.

En laat Fietsverhuur Veenendaal nou midden op die Utrechtse Heuvelrug zitten! Om ervoor te zorgen dat ook de rest van Nederland op een vrolijke en laagdrempelige manier kan genieten van het natuurschoon waar wij ons elke dag mee omringen, hebben we een speciaal steparrangement ontwikkeld: de heuveltjestocht.

De heuveltjestocht

Zoals de naam al zegt, gaat de route van onze heuveltjestocht, die zo’n 8 kilometer beslaat, voor het grootste gedeelte door het heuvelige gebied in de omgeving van Veenendaal.

Reken dus maar van yes dat je een fysieke inspanning te wachten staat! Maar anders dan bij de meeste steptochten krijg je bij de heuveltjestocht geen route-instructies mee. In plaats daarvan ga je op pad met een gps. Daarmee is het aan jullie om het parcours uit te stippelen – en na zo’n 2 tot 3 uur uiteindelijk weer veilig bij het beginpunt terug te keren: Bosrestaurant Overberg.

Een steptocht is altijd goed

De heuveltjestocht doet het heel goed als activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gezellig familieweekend.

Maar ook als er geen speciale gelegenheid is, kun je dit arrangement natuurlijk prima boeken: voor een dagje in de natuur is elke reden een goede reden.

Wil je meer informatie?

Ben je op zoek naar een activiteit op het snijpunt van lichaamsbeweging, puzzelen en natuur? Boek deze heuveltjestocht dan vandaag nog, of neem contact met ons op voor meer informatie. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Tarieven

Bosrestaurant Overberg

Startpunt

Bosrestaurant Overberg

Eindpunt

ca. 2-3 uur

Duur

ca. 8 km

Afstand

Instructie, step, gps, informatieboekje, noodenvelop en verzekering

Inclusief

€ 19,00 p.p.

2-5 personen

€ 18,00 p.p.

6-10 personen

€ 17,00 p.p.

11-15 personen

€ 16,00 p.p.

16-25 personen

€ 15,00 p.p.

26 personen of meer

Boeken